HTML

Tankréd és Guillaume

Tankréd és Guillaume, a két háromkarmú dobozteknős életéről szól ez a blog. Az ismeretterjesztő jellegű bejegyzések mellett zömmel a vele való együtt élésről olvashattok, hogy mindenki lássa, milyen örömet okozhat két pici teknős is egy családnak - akár egy kutya.

Hozzászólások

Facebook oldal

Tankréd és az önbizalom

2013.06.21. 14:03 Johus

Minél több idő telik el, Tankréd annál szívesebben mászkál a terráriumban. Újabban más és más helyeken találjuk őt reggelente, máshol látjuk újra délután. Így egyre többet lehet fotózni, egyre közelebb engedi a gépet is magához, nem is beszélve a kezünkről. Ha az ujjunkkal, mint egy kisemberrel mászkálunk Tanki körül, utánajön és harapdál. Nem erős a harapása, de azért, ha elkapja a bőrt az ujjpercen, azért tud csípni. De főleg aranyos, úgyhogy megbocsájtható.

_.jpgTanki, a tank közlekedik

DSCN0003_.jpg

DSCN0041_.jpg

DSCN0005_.jpg

Olvastam, hogy a dobozteknős ugyan rovarevő, mégis szívesen eszik édes gyümölcsöket. Most, hogy végre kezd tele lenni a piac jobbnál jobb finomságokkal, alkalmam nyílt kipróbálni, igaz-e ez a dolog. Nos, Tanki kapott egy fél édesebb fajta meggyet, melyen hosszú percekig nyammogott, végül jóízűen betolta. Úgy néz ki, szereti.

DSCN9979_.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó viselkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozteknos.blog.hu/api/trackback/id/tr655358754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása